Változások a rendszerben

Változások (+ÁSZF)

Mint észrevehettétek megváltunk a segítségkérő résztől. Nagyon király volt de nem nagyon használtátok (páran betyárkodtak vele vagy hagytatok üzenetet, pacsi nektek) meg azoknak is akik inkább facen írtak vagy felhívtak.

Mivel a szolgáltatásaink is bővülni fognak és minden bizonnyal kütyük is lesznek a későbbiekben így egy webshop kiegészítés praktikusabb lesz. Tehát webshop szerű rendszer amiről később írok majd hosszabban. A lényegi különbség annyi a klasszikus webshopoktól, hogy nem lesz regisztrációhoz kötve és nem tárolom le senki adatait a rendszerben illetve törlöm azt is amit megad, ahogy letudtuk a kötelező köröket.

Feliratkozókat sem kívánok gyűjteni és spamelni őket (kivéve ha valaki megkér mert akkor miért ne 😀 ) egyébként elég a facebook ott meg lesznek osztva a bejegyzések. Egyszerűen követem a múltban felvett szokásaimat az adatkezeléssel kapcsolatban.

A kommunikáció SSL el titkosított már három hónapja ezután is így lesz. Teszteljétek a rendszert és kérlek írjatok ha valami nem stimmel nálatok. A weboldalkészítés most és egész Januárban AKCIÓS .

Ha gondolod kommentáld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + tizenhét =