Reggeli KáVé facebook poszt -> MEGHACKELTEK

Egy kis nyomozósdi a reggeli kávé mellé

Sorban megyünk kérdés amit felteszünk -> válasz következtetés.

  1. Tegnap valaki (majdnem) belépett az Origines accommal (de a többlépcsős azonosítás útját állta sőt így vettem észre, hogy próbálkozik). -> Valaki ezek szerint emlékszik rá (én már rég elfelejtettem csak egy játék miatt csináltam jó pár éve) vagy megtalálta valahol valaki.
  2. Vajon az EA rendszereket nyomták fel vagy az én általános accom lett megadva ott is ami a neten közkézen forog? Hmmm ennek talán megérné utánajárni -> megpróbálom az általános accot nem jó – hoppá akkor ez nem az első számú szándékos csalim amit kidobtam (nem a felhasználói név vagy a jelszó nem stimmelt hanem a formátum, ebben a csaliban nem szerepel e-mail cím de az accban igen).
  3. Mi az amit még több alkalmazáshoz használok és nem az általános csali?
    -> Bizonyos okokból ez a teszt Microsoft accountom jó okom van rá ez is afféle csalihálózat részeként üzemel és bár hasonlít nem az általános accomból indult mivel ennek az e-mail címe eléggé speciális szinte senki nem használja azt a szolgáltatót ez teszi jó csalivá -> Valahol valaki elcsípte ezt az infót mostanában.
  4. Mihez használom még a Microsoft fiókomat amivel beléptem mostanában (nyílt) hálózatról -> SKYPE – BA DUMM TSSS a helyszín is megvan de ezt nem árulom el, viszont úgy látszik fel kell álljak a gép mellől elvégezni pár tesztet egy internetes csomópontnál Reggeli KáVé facebook poszt -> MEGHACKELTEK 1 1f609.

Microsoft account nyilván meg lett erősítve azonnal, az originest még békén hagyom hátha visszacuppan és próbálkozik még egyszer, bár ha olvassa ezt a bejegyzést valószínűleg nem Reggeli KáVé facebook poszt -> MEGHACKELTEK 1 1f609.

Pár kérdés maradt hátra melyik az a wannabe hacker a környékemen akiről nem tudok, vagy melyik volt az azok közül akiket ismerek ? -> Ha ismer, az accountból amit szerzett tudhatja, hogy az enyém tehát ez felhívás keringőre.

Vagy nem és akkor elég nagy szolgáltatók hibáztak. Valamelyik amelyiknek a hálózatát használom jelenleg 3 is van – Telekom, Telenor, Vodafone, Szerintem a wannabe hacker a netes csomópontnál valószínűbb.

Ki fog derülni Reggeli KáVé facebook poszt -> MEGHACKELTEK 3 1f603

Ha gondolod kommentáld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × négy =