Az első bejegyzés

/* Az első bejegyzésem */

A mai napon a weboldal kicsit egyszerűbb vonalvezetést kapott. A Joomla motorról átálltam WordPressre, nem kell mögé sokat képzelni egyszerűen új designra vágytam a profi kinézetű weboldal amit Bányász Józsiék készítettek 2 évig állta a sarat nagyon profi volt és szükségem is volt rá mivel a pályázatom részeként számoltam el vele, de nem éreztem teljesen sajátomnak ezért összeraktam ezt amit most láttok.

Tudni kell rólam, hogy sok mindent kipróbáltam már életemben és az egyik a weboldalkészítés a kinézet létrehozásában többnyire kikérem egy designer segítségét. Több ismerős és partner is rendelkezik ilyen képességekkel a környezetemben így rájuk szoktam támaszkodni, ha úgy érzem elakadtam.

/* Na de mi van még 😀 */
A WordPress egy sokak által használt és kedvelt mások szerint meg rossz rendszer. Szerintem mint, ahogy általában azok szerint akik elég régóta turkálnak már weboldalakban az a véleményünk, hogy lehet ez is meg az is. Az eredmény attól függ ki és mennyi időt szán rá a történetre én úgy döntöttem túl sokat egyenlőre nem szánok rá majd útközben csiszolom. Így hát felkúsztattam a tárhelyre a wordpresst, beállítottam hozzá a tárhelyet ami esetleg nem tetszett neki (itt kell megjegyeznem nagyon okosan ad tippeket). A következő a biztonság megerősítése volt kapott egy teljes biztonsági rendszert mindenféle beállításokkal amiket majd később leírok mert az egy jó kis lista lesz.

Aztán jött a gyári téma személyre szabása, semmit nem vettem el belőle vagy tettem hozzá. Az egyéni css mezőt szerkesztettem meg a saját számíze szerint később írok erről is. Ez azért fontos mert minden frissítésnél aktiválja a beállításaimat és jó esetben nem fogja elbarmolni a kinézetet mert minden fájl érintetlen (ez biztonsági szempontból is jó mert könnyen ellenőrizhető mi változott és mikor).

kipróbáltattam pár cimbivel és most már rátok vár …………

folyt.köv.

Ha gondolod kommentáld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =