Menü Bezárás

Az első bejegyzés

/* Az első bejegyzésem */

A mai napon a weboldal kicsit egyszerűbb vonalvezetést kapott. A Joomla motorról átálltam WordPressre, nem kell mögé sokat képzelni egyszerűen új designra vágytam a profi kinézetű weboldal amit Bányász Józsiék készítettek 2 évig állta a sarat nagyon profi volt és szükségem is volt rá mivel a pályázatom részeként számoltam el vele, de nem éreztem teljesen sajátomnak ezért összeraktam ezt amit most láttok.

Tudni kell rólam, hogy sok mindent kipróbáltam már életemben és az egyik a weboldalkészítés a kinézet létrehozásában többnyire kikérem egy designer segítségét. Több ismerős és partner is rendelkezik ilyen képességekkel a környezetemben így rájuk szoktam támaszkodni, ha úgy érzem elakadtam.

/* Na de mi van még 😀 */
A WordPress egy sokak által használt és kedvelt mások szerint meg rossz rendszer. Szerintem mint, ahogy általában azok szerint akik elég régóta turkálnak már weboldalakban az a véleményünk, hogy lehet ez is meg az is. Az eredmény attól függ ki és mennyi időt szán rá a történetre én úgy döntöttem túl sokat egyenlőre nem szánok rá majd útközben csiszolom. Így hát felkúsztattam a tárhelyre a wordpresst, beállítottam hozzá a tárhelyet ami esetleg nem tetszett neki (itt kell megjegyeznem nagyon okosan ad tippeket). A következő a biztonság megerősítése volt kapott egy teljes biztonsági rendszert mindenféle beállításokkal amiket majd később leírok mert az egy jó kis lista lesz.

Aztán jött a gyári téma személyre szabása, semmit nem vettem el belőle vagy tettem hozzá. Az egyéni css mezőt szerkesztettem meg a saját számíze szerint később írok erről is. Ez azért fontos mert minden frissítésnél aktiválja a beállításaimat és jó esetben nem fogja elbarmolni a kinézetet mert minden fájl érintetlen (ez biztonsági szempontból is jó mert könnyen ellenőrizhető mi változott és mikor).

kipróbáltattam pár cimbivel és most már rátok vár …………

folyt.köv.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =