Menü Bezárás

A keresés 5 találatot hozott

 • SOS feltörtek

  Nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt, add meg az adataidat a formon és érkezik a segítség.

  SEGÍTSÉGET KÉREK

 • Weboldal Készítés
  50 000 Ft AAM

  A meglévő weboldalad szerkesztése és igazítása elemek áthelyezése és egyedi vonalak beépítése vagy kisebb egyedi funkciók beépítése. Kissebb egyedi funkciónak számít minden ami egy meglévő funkciót bővít vagy egészít ki pl.: egyedi mezők vagy egyedi terméktulajdonságok. Az ár 10 órát foglal magába ha a munka tovább tart azt előre jelzem és további 5000Ft/óra díj fejében végzem. Kérhető szolgáltatások továbbiakban: üzemeltetés – adminisztráció, színek lecserélése vagy menü igazítása képek elhelyezése design elemek beépítése és szerkesztése funkcióbővítés vagy csere….. tartalmak szerkesztése.

 • Weboldal Készítés
  150 000 Ft AAM

  A te ízlésednek megfelelő biztonságos weboldal!

 • Weboldal Készítés
  15 000 Ft AAM

  A Meglévő vagy leendő weboldalad folyamatos megfigyelése, karbantartása, naprakészen tartása az elemek szerkesztése és igazítása áthelyezése és egyedi vonalak beépítése. A weboldal Üzemeltetése – Adminisztrációja.

  Havidíj alapú szolgáltatás pl: színek lecserélése vagy menü igazítása képek elhelyezése design elemek beépítése és szerkesztése funkcióbővítés vagy csere….. tartalmak szerkesztése biztonsági események kezelése.

  Az árban foglalt időtartam 3 munkaóra.

 • Webshop Beállítás Készletszinkron
  30 000 Ft AAM

  Webshop modul beállítás valamint a termékek feltöltése .csv, .xml fájból  5000 termékig, meglévő weboldal bővítéséhez woocommerce motor segítségével.

Az oldal sütiket használ de nem követ, és nem gyűjt rólad adatokat!!

Kérlek fogadd el ha megértetted, vagy ne csak rajtad áll.