Menü Bezárás

A keresés 10 találatot hozott

 • ITMechanic A szerelő
  4 500 Ft AAM

  Android,Windows,iOS,Linux (telefon, tablet, hibrid eszközök) karbantartása,számítógép (PC, Laptop) teljes körű szoftver karbantartása, szerviz. Ide tartozik minden amit programokkal scriptekkel kódokkal teszünk az eszközön.

 • SOS feltörtek

  Nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt, add meg az adataidat a formon és érkezik a segítség.

  SEGÍTSÉGET KÉREK

 • Rendszergazda
  65 000 Ft AAM

  A Rendszergazda szolgáltatás havidíjába fogalt 5-15 munkaállomás rendszeres felügyelete 1 Szerver állandó felügyelete Egyeztetett helyszíni kiszállások minden hónapban Korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
  Korlátlan távoli informatikai segítségnyújtás

 • Informatikai Tanácsadás
  10 000 Ft AAM

  A Cégek, Szervezetek számára elérhető tanácsadás óradíja

 • Weboldal Készítés
  50 000 Ft AAM

  A meglévő weboldalad szerkesztése és igazítása elemek áthelyezése és egyedi vonalak beépítése vagy kisebb egyedi funkciók beépítése. Kissebb egyedi funkciónak számít minden ami egy meglévő funkciót bővít vagy egészít ki pl.: egyedi mezők vagy egyedi terméktulajdonságok. Az ár 10 órát foglal magába ha a munka tovább tart azt előre jelzem és további 5000Ft/óra díj fejében végzem. Kérhető szolgáltatások továbbiakban: üzemeltetés – adminisztráció, színek lecserélése vagy menü igazítása képek elhelyezése design elemek beépítése és szerkesztése funkcióbővítés vagy csere….. tartalmak szerkesztése.

 • Weboldal Készítés
  150 000 Ft AAM

  A te ízlésednek megfelelő biztonságos weboldal!

 • Weboldal Készítés
  15 000 Ft AAM

  A Meglévő vagy leendő weboldalad folyamatos megfigyelése, karbantartása, naprakészen tartása az elemek szerkesztése és igazítása áthelyezése és egyedi vonalak beépítése. A weboldal Üzemeltetése – Adminisztrációja.

  Havidíj alapú szolgáltatás pl: színek lecserélése vagy menü igazítása képek elhelyezése design elemek beépítése és szerkesztése funkcióbővítés vagy csere….. tartalmak szerkesztése biztonsági események kezelése.

  Az árban foglalt időtartam 3 munkaóra.

 • Webshop Beállítás Készletszinkron
  30 000 Ft AAM

  Webshop modul beállítás valamint a termékek feltöltése .csv, .xml fájból/feedből vagy készletszinkron beállítása 5000 termékig, meglévő weboldal bővítéséhez woocommerce motor segítségével. A termékek számát egy táblázat soraival azonosítjuk így a variációk is külön terméknek számítanak. WP ALL-import pro telepítése igény szerint a csomag része.

Az oldal sütiket használ de nem követ, és nem gyűjt rólad adatokat!!

Kérlek fogadd el ha megértetted, vagy ne csak rajtad áll.